Boka sökhjälp

Som student eller personal vid Linnéuniversitetet kan du själv eller tillsammans med andra boka tid för sökhjälp.

Fyll i formuläret där du beskriver ditt behov och hur du sökt hittills. I nuläget så hänvisar vi alla sökhjälpar till drop-in via e-mötesverktyget Zoom torsdagar 12-14,
https://lnu-se.zoom.us/j/816787163 För mer avancerade frågor finns viss möjlighet till digital handledning utanför dessa tider. Ange under övrigt i formuläret om det inte är möjligt för dig att delta under drop-in-tid, i mån av tid och personalresurser försöker vi då möta din förfrågan.

Bokad sökhjälp innebär handledning för dig som sökt själv och behöver hjälp att komma vidare. Vill du ha vägledning för att komma igång med informationssökningen vänder du dig istället till bibliotekets eller chatt.

Obligatoriska fält är markerade med *

*Institution:

*Vad söker du information om? Beskriv syfte/frågeställning:

*Vilka problem har du stött på när du sökt information på egen hand?

*Vilka sökord har du använt?

*Vilka databaser/söktjänster har du använt?

*Program/kurskod:

Ange gärna studieort:

*Uppgift (paper, PM, examensarbete etc.)

*Namn på deltagare:

*E-post:

Telefon:

Övrigt:

Din bokning bekräftas via e-post. Tack för att du tog dig tid att fylla i uppgifterna!

Dina personuppgifterna (namn, e-post, telefonnummer) behövs i syfte att förbereda, genomföra och följa upp handledningen. Uppgifterna kommer därefter att raderas.

Länk till allmän information om GDPR.

Vi på UB har en ständig strävan att förbättra och utveckla tjänsten, bokad sökhjälp och kan därför komma att spara avidentifierad bokningsinformation för vårt utvecklingsarbete på biblioteket.